Що таке “RAW HONEY”, або мед сирець?

 RAW HONEY, або мед-сирець – це мед, який не піддавався температурній обробці, пастеризації або фільтрації під час фасування у споживчу тару.

Чим відрізняється RAW HONEY  від звичайного меду?

  Звичайний мед        RAW HONEY (Мед сирець)
  • Може містити оксиметилфурфурол – канцерогенну сполуку що утворюється під час нагрівання меду, та підвищує ризик онкологічних захворювань.
  • Вплив температури руйнує антиоксиданти та ферменти, знижуючи лікувальні та антибактеріальні властивості меду.
  • Може містити антибіотики або фальсифікати.

 

  • Мед сирець кристалізується, набуває густої  та непрозорої  консистенції, оскільки  містить неушкоджені пилкові зерна.
  • Містить у незайманому виді прополіс,  амінокислоти, ензими, летючі ароматичні сполуки, вітаміни, антиоксиданти та протимікробні ферменти.
  •  Мед залишається живим і зберігає максимальну поживну та лікувальну цінність.
* Акацієвий та весняний меди можуть довго не кристалізуватися, оскільки їх нектар містить багато природної фруктози та менше пилкових зерен.
  • Сирий, необроблений мед найбільше ціниться у магазинах здорового харчування США та Євросоюзу.
  • ТМ «МЕДОВИЙ ШЛЯХ» – єдиний виробник в Україні, що продукує мед-сирець та володіє запатентованою технологією його фасування.