Рецепти споживання граноли

Півтора сторіччя тому одному американському дієтологу захотілося підрум’янити в духовці крупу, перемолоти її та залити гарячим молоком. Одержаний результат так вразив кулінара, що він взявся продавати підсмажені пластівці під найменуванням «гранола». Правда, його захоплення в суспільстві не розділили. Так про гранолу забули надовго. Але пронеслися роки – і ось вже це блюдо в пошані у школярів і студентів, у дієтологів і лікарів і, зрозуміло, у зірок.

Правильний сніданок задає тон всього дня. Тому він повинен бути поживним і корисним. Гранола Oats&Honey приготована на меду, не містить консервантів та барвників, а головне – доводить, що здорове харчування може бути смачним!

  1. З йогуртом: найкращий варіант – несолодкий йогурт, кефір або ряжанка
  2. З молоком: залийте гранолу теплим або гарячим молоком, сніданок готовий
  3. З соком: додавайте гранолу в сік, або запивайте соком
  4. Снек: чудово смакує та не потребує приготування
  5. Зі свіжими фруктами: чудове поєднання